TASOS P. – BLISS (FILM VERSION)

TASOS P. – BLISS (FILM VERSION)

TASOS P. – BLISS (FILM VERSION)

O δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) μας παρουσίασε την ημέρα των γενεθλίων του (9/10) το ένατο κατά σειρά single του με τίτλο «Bliss». Το track που κυκλοφόρησε μέσω της δισκογραφικής εταιρείας FM Records, κατάφερε να ανεβεί στην 2η θέση του αμερικανικού περιοδικού Billboard καθώς και στην 6η θέση του επίσημου καταλόγου επιτυχιών της IFPI της Ελλάδας, όπου και παρέμεινε επί έναν ολόκληρο μήνα. Να σημειώσουμε πως το «Bliss» ήταν το τρίτο του single για το 2018 που μπήκε στον επίσημο κατάλογο επιτυχιών. Τα άλλα δύο singles ήταν το «Michael» που ανέβηκε στην 5η θέση της IFPI τον Απρίλιο και το «Untitled» που ανέβηκε στην 8η τον Ιούνιο.

Δύο μήνες μετά ο δημιουργός μας παρουσιάζει μία νέα εξάλεπτη και διαφορετική εκτέλεση του single του, που όπως και ο ίδιος ανακοίνωσε, θα ακούγεται σ’ ένα μικρού μήκους φιλμ που ετοιμάζεται από σπουδαστές σκηνοθεσίας ενός ιδιωτικού ΙΕΚ. Η ταινία θα θίγει ένα ευαίσθητο θέμα και θα διαδραματίζεται σε δύο εποχές, στο παρόν και στο παρελθόν ενώ παράλληλα ο ήχος του «Bliss» θα δίνει στα πλάνα μία αίσθηση «ονειρική».

Ήδη η house version του «Bliss (Film Version)» έχει ανεβεί στην 1η θέση του GR Top-100 (iTunes Top-100) ρίχνοντας από την κορυφή το νέο single της Άννας Βίσση «Μέσα μου», παραμένοντας στην 1η επί 4 συνεχόμενες ημέρες.

Link του videoclip του τραγουδιού https://www.youtube.com/watch?v=IizDpK01Akk

TASOS PETSAS | Untitled

Τον Ιούνιο του 2018 ο Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) μας παρουσιάζει ένα νέο track με τίτλο «Untitled». Το ύφος του τραγουδιού είναι χορευτικό με έναν εθιστικό και παράλληλα νοσταλγικό ρυθμό, που καταφέρνει να σε «υπνωτίζει» από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο δημιουργός σ’ αυτό το track συγκεντρώνει τις αναμνήσεις του παρελθόντος, την καθημερινότητα του παρόντος και τις προσδοκίες του μέλλοντος. Και επειδή σ’ όλα αυτά δεν μπορούσε να προσδώσει έναν συγκεκριμένο τίτλο, το ονόμασε «ΑΤΙΤΛΟ (Untitled)».

Το single κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μέσω της FM RECORDS και ήδη έχει ανεβεί στην #1 του Gr-Top 100, στο #1 του Google Play, στα 100 πρώτα Dance Singles της Μ.Βρετανίας (θέση #72), στα 10 πρώτα του Billboard (θέση #9), ενώ μπήκε και  στα δέκα πρώτα singles του επίσημου τσαρτ της IFPI της Ελλάδας στη θέση #8.

 

TASOS P. - Untitled (Official Video)

Τον Ιούνιο του 2018 ο Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (Tasos P.) μας παρουσιάζει ένα νέο track με τίτλο «Untitled». Το ύφος του τραγουδιού είναι χορευτικό με έναν εθιστικό και παράλληλα νοσταλγικό ρυθμό, που καταφέρνει να σε «υπνωτίζει» από το πρώτο κιόλας λεπτό.

"Αν η μουσική είναι η τροφή της αγάπης, παίξε κι άλλο". 

Ουίλιαμ Σαίξπηρ, Άγγλος ποιητής και θεατρικός συγγραφέας

---------------------------------------------------

"If music is the food of love, play more". William Shakespeare, English poet and playwright

Από την επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου (αφιερωμένου στην εθελοντική αιμοδοσία) της Όλγας Παπακυριακού "Κόκκινη κλωστή δεμένοι. Η Σταγονούλα και ο Πήγασος" των εκδόσεων ΚΑΜΠΥΛΗ, ακούμε σε πρώτη εκτέλεση το ομώνυμο τραγούδι, με την υπέροχη φωνή της σοπράνο Μάνιας Βλαχογιάννη. Στίχοι : Όλγα Παπακυριακού - Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου Μουσική : Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου Το βιβλίο έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και γράφτηκε με σκοπό να μεταλαμπαδεύσει και να προάγει το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και μιλάει στις ψυχές των παιδιών και των εφήβων ενδυναμώνοντας την ενσυναίσθηση τους. Έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Υγείας - Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας ως κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό για την αξιοποίηση του στα προγράμματα αγωγής υγείας στα σχολεία από τους εκπαιδευτικούς και είναι υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Επικοινωνία : Όλγα Παπακυριακού 6973059199 email: olgapap77@gmail.com https://www.facebook.com/sosemiazoi/ Λίγα λόγια για τη συγγραφέα Η Όλγα Παπακυριακού μεγάλωσε και μένει στο Ηράκλειο Αττικής. Σπούδασε στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα των Αθηνών στο τμήμα «Νοση¬λευτικής» και είναι κάτοχος τίτλου εξειδίκευσης στην «Παιδιατρική Νοση¬λευτική Ειδικότητα» και τίτλου Μεταπτυχιακού Διπλώματος από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με Άριστα. Επέλεξε και εργάζεται στο Nοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» στο τμήμα Αιμοδοσίας. Δίδαξε πολλά χρόνια στα ΑΤΕΙ Αθήνας και σε Δημόσια ΙΕΚ και ήταν εισηγή¬τρια σε επιστημονικά συνέδρια. Από το Σεπτέμβρη του 2016 έχει εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή για τον εθελοντισμό με τίτλο «Είναι στο χέρι σου. Σώσε μια ζωή» στο δημοτικό ραδιόφωνο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής Επικοινωνία 94 FM. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) στην επιτροπή εκπαίδευσης. Επίσης είναι μέλος της ΕΝΕ Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας, στην Επιτροπή Τομέα Εθελοντισμού και μέλος του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Εξίσου με την επιστήμη της αγαπάει και ασχολείται από πολύ μικρή με τον αθλητισμό και τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει η ιστιοπλοΐα και η τοξοβολία. Αυτή είναι η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια... Και είναι αφιερωμένη σε όλους τους «εθελοντές ζωής».

Manja Vlachogianni sings Tasos Petsas - Memories

Το νέο Digital Single της Μάνιας Βλαχογιάννη και του Τάσου Πέτσα «Memories», μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες από την επίσημη κυκλοφορία του, κατάφερε να έχει έντονη παρουσία στα Charts του iTunes καθώς έφτασε στο Νο1 του GR Top 100, μαζί με γνωστούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και επί δύο συνεχόμενες εβδομάδες ήταν το Best Of The Week. Επιστέγασμα της πετυχημένης πλέον κυκλοφορίας του, ήταν το γεγονός ότι κατέκτησε υψηλές θέσεις στα Charts του Billboard και του Euro200, όπως και τα πάνω από 28.000 χιλιάδες plays στο Spotify που αποτελεί ρεκόρ για ελληνική παραγωγή,κάτι που περίτρανα αποδεικνύει, ότι μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία, όταν υπάρχει μια συλλογική, συντονισμένη προσπάθεια, οι καλλιτέχνες μπορούν να καταθέσουν τη δική τους μουσική πρόταση και να καταφέρουν σημαντικά πράγματα.

Release Text: http://www.insideoutmusic.gr/index.php/el/releases/item/358-neo-digital-single-memories-apo-tin-manja-vlachogianni-ton-taso-petsa

Official Promo Video: https://www.youtube.com/watch?v=4Is0kEcA6DU

Song Credits: http://www.insideoutmusic.gr/index.php/el/artists/M/66-manja-vlachogianni/101-memories